Deze vernuftige Rockstart-startup herinnert je op locatie aan je boodschappen

Deze vernuftige Rockstart-startup herinnert je op locatie aan je boodschappen

This article will take you 2 minute(s) to read

Er zijn al tal To-Do apps, maar MarkO werk net even effectiever. Je stelt een herinnering in (bijvoorbeeld: ‘Koop bloemen voor mijn vriendin’) en de app herinnert je om de bloemen te kopen als je (toevallig) langs een bloemenwinkel wandelt. En dat is handig.

              tablet1 phone2watch3

Mark0

MarkO is jouw slimme ‘’task buddy’’ die je helpt om productiever en efficiënter zijn. Hij is de verantwoordelijke vriend die je er altijd aan herinnert al je taken gemakkelijk en snel af te maken.

Gebaseerd op je locatie

MarkO maakt gebruik van GPS om je te informeren over het feit dat je in de buurt bent van de supermarkt waar je eieren en brood moet kopen. Natuurlijk gebeurt het niet op magische wijze. Je zult alle details, zoals waar en wanneer een taak moet worden gedaan zelf invoeren. Maar eenmaal in MarkO opgeslagen kan je achterover leunen en laat de app je weten wanneer het nodig is om herinnerd te worden.

Sociaal

MarkO heeft ook een sociaal aspect. Jouw taken worden in realtime gesynchroniseerd met vrienden. Taken delen en samenwerken aan taken met andere mensen uit je telefoonboek is dan ook een eitje. Natuurlijk gaan we ervan uit dat de andere user ook gebruikt maakt van MarkO. Zo niet? Dan is er nog geen man overboord. Het is namelujk eenvoudig om mensen uit te nodigen vanuit de app.

Een overzichtje

Benieuwd? Dit zijn een aantal features van MarkO:

– Onbeperkt aantal taken maken.

– Kies locatie of categorie-locaties voor bepaalde taak.

– Organiseer vrienden in specifieke groepen: familie, vriend en collega’s.

– Deel eenvoudig je taken met je familie, vrienden en collega’s.

– Reserveer een taak (wanneer een taak wordt gedeeld door een groep vrienden).

– Automatisch taken synchroniseren op al je apparaten.

– Locatiebewust en locatiegebaseerde herinneringen

– Realtime synchronisatie en samenwerking

– Contactintegratie

– Android Wear compatible

Met MarkO’s locatiegebaseerde herinneringen zal je nooit vergeten om je dagelijkse taken te doen. De app is gratis te downloaden in de Google Playstore

Team

Het team van MarkO bestaat uit een UI/UX designer, jonge Android en iOS-ontwikkelaars, een business developer en sales specialist. MarkO deed mee aan het Web & Mobile-programma 2015 van Rockstart Accelerator in Amsterdam. Het team is inmiddels weer terug in Skopje, Macedonië om de app verder te ontwikkelen.

Review

3.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- MarkO

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
Deze vernuftige Rockstart-startup herinnert je op locatie aan je boodschappen Shariff Vreugd

Er zijn al tal To-Do apps, maar MarkO werk net even effectiever. Je stelt een herinnering in (bijvoorbeeld: 'Koop bloemen voor mijn vriendin') en de a...

3.0

Leave a Reply

*