Pitch je startup direct bij de grote jongens met TNW Launchpad

|

|

Last update:

Een startup lanceren is al lastig genoeg als je tot je enkels in de klei staat. The Next Web – deze week is hun 10e editie van de Amsterdam conference – probeert je een handje te helpen door jouw bedrijf alvast op een lanceerplatform te plaatsen. Tijdens hun Launchpad Meetups openen 8 grote bedrijven de deuren van hun hoofkantoor om naar pitches van beginnende ondernemers te luisteren.

Pitchen in grote hoofdkantoren

Het is voor het eerst dat deze bedrijven tegelijkertijd hun hoofdkantoren beschikbaar stellen voor pitches van startups. Op woensdag 22 april openen KLM, TomTom, VimpelCom, Ey, USG, het Havenbedrijf Amsterdam en de gemeente Amsterdam de deuren. Philips volgt op 6 mei. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een plaatsje in het publiek, maar ook startups die graag bij een van de bedrijven willen pitchen, kunnen zich nog aanmelden via het webformulier.

Drie startups per groot bedrijf

De Launchpad Meetups worden door The Next Web georganiseerd, in samenspraak met StartupAmsterdam. Het doel is om een brug te slaan tussen de grote, machtige bedrijven en de meest veelbelovende startups in de hoofdstad. Per bedrijf krijgen drie startups de kans om hun idee te pitchen ten overstaand van tenminste één bestuurslid.

TNW Conference

Het is de eerste keer dat The Next Web Meetups in deze vorm organiseert, maar naar eigen zeggen volgen er nog veel meer. De LaunchPad Meetups gaan vooraf aan de tiende TNW Conference, later deze week in Amsterdam.

Correctie 21 april: data voor pitches aangepast.

Topics:

Follow us:

Dennis de Vries

Writes about technology for as long as anyone remembers. Hangs out with Apple, Samsung and Sony, but is just as interested in the Google-killer you're currently building in your parents' garage. You can reach him via [email protected]

Share to...