Pitch je startup bij Fasttrack-dagen van Startupbootcamp

Pitch je startup bij Fasttrack-dagen van Startupbootcamp

This article will take you 2 minute(s) to read

Startups in de E-Commerce of de Smart Transportation & Energy sectoren die op zoek zijn naar een doorbraak, kunnen komende maandag meedoen aan de Fasttrack-dag van Startupbootcamp in Amsterdam. Hardware-startups kunnen een dag later terecht in Eindhoven om te pitchen tijdens een Fasttrack-dag. De meest veelbelovende ideeën komen op die dag een stap dichterbij een plaatsje in het populaire startup accelerator programma.

Maandag 18 mei

De Fasttrack dag in Amsterdam wordt gehouden op maandag 18 mei en is toegankelijk voor iedereen met een startup, mits ze dus opereren in de hoek van E-commerce of Smart Transportation & Energy. Op de site is te lezen welke verticals daar onder vallen. Hoor je erbij, dan kun je in het kantoor van Startupbootcamp Amsterdam je idee pitchen. De meest veelbelovende teams maken kans op deelname aan een van de twee accelerator-programma’s. Op 19 mei wordt een Fasttrack-dag in Eindhoven gehouden voor het HighTechXL programma.

fasttrack_amsterdam_website

Feedback van experts

Startupbootcamp is een van de grootste accelerator programs van Europa. Naar eigen zeggen sleept 90 procent van de alumni in Amsterdam funding binnen. Gemiddeld halen succesvolle deelnemers aan Startupbootcamp door heel Europa, inmiddels zijn dat 221 startups, elk ruim 500.000 euro aan funding binnen. Het is geen ‘walk in the park’, maar vormt wel een erg stevige basis voor het succes van je startup. Op de Fasttrack dag krijgen teams persoonlijk feedback van experts uit de industrie. Ook krijgen zij de kans om kennis te maken met de Startupbootcamp-organisatie en met de andere deelnemende startups. Inschrijven voor de Fasttrack kan via de site van Startupbootcamp.

Programma’s in Amsterdam en Berlijn

Lukt het niet om naar de Fasttrack te komen, dan kun je jouw startup later dit jaar nog via de traditionele weg aanmelden. Het Berlijnse Smart Transportation & Energy-programma is open voor inschrijving tot 7 juni. De selectie vindt plaats van 7 tot en met 11 juli. Na maanden training pitchen de geselecteerde teams hun startup op 10 november. Inschrijven voor Startupbootcamp E-commerce kan tot 7 augustus. Op 8 en 9 september zijn de selectiedagen, het programma start in oktober. De E-commerce Demo Day is op 21 januari 2016, waarbij deelnemers hun startup pitchen voor meer dan 150 investeerders.  De inschrijving voor de HightechXL-accelerator sluit op 10 juni, het programma begint 1 september en Demo Day is op 27 november.

Leave a Reply

*