Silicon Drinkabout Amsterdam op bezoek bij nieuwe kantoor van Crowdyhouse

Silicon Drinkabout Amsterdam op bezoek bij nieuwe kantoor van Crowdyhouse

This article will take you 1 minute(s) to read

Een maand na Silicon Drinkabout Amsterdam numero uno is het tijd voor het eerste jubileum. Komende vrijdag is het tijd voor de tweede, gesponsorde versie van het wekelijkse netwerkevent voor iedereen in de Amsterdamse startup wereld, oftewel: Silicon Drinkabout #5. 

Silicon Drinkabout Amsterdam

Met de herlancering van de Silicon Drinkabout Amsterdam hebben de organisatoren een wereldwijd fenomeen terug naar Nederland gebracht. Oorspronkelijk verzonnen door 3Beards is deze vrijdagmiddagborrel voor iedereen in de startupwereld uitgerold naar 15 steden over de hele wereld. Concept is: zo min mogelijk verplichts, geen uur-durende speeches dus. Wél genoeg tijd om een biertje te drinken en bij te praten met de rest van de startupwereld.

Rekening

De goede vrienden die de rekening op zich nemen voor deze editie zijn de gasten van WeWork (platform voor creators) en True (managed hosting). Maar bij alleen bier, onderdak en gezelligheid stoppen ze niet, komende vrijdag zit er ook nog een heus avondmaal inbegrepen bij de Drinkabout. Wat past er nou beter bij je vrijdag-middag-biertje dan pizza?

Crowdyhouse

De rondreizende vrijdagmiddagborrel is deze keer op de Brouwersgracht 246 in Amsterdam. De deuren van het nieuwe kantoor van de Nederlandse startup en Rockstart-alumnus Crowdyhouse, die daar sinds kort zit, zijn vanaf half zes open. Aanmelden kan via meetup.

Zie hier de foto’s van het eerste gesponsorde event in VondelCS:

Leave a Reply

*