YES!Delft opent nieuw incubatieprogramma voor tech startups

YES!Delft opent nieuw incubatieprogramma voor tech startups

This article will take you 1 minute(s) to read

YES!Delft is weer op zoek naar mensen met ambitie, talent en innovatiekracht. Oprichters van techstartups kunnen zich deze week nog aanmelden voor een nieuw incubatieprogramma met het motto Grow or Go! Doel: ideeën en technologieën van (aanstaande) ondernemers zo snel mogelijk op de markt brengen.

Tien jaar ervaring

YES!Delft behoeft weinig introductie. De incubator is al tien jaar met succes bezig om techstartups te ondersteunen in hun ontwikkeling. In een korte tijd van iemands idee een concreet product maken – dat soort werk. Eerdere startups zoals Ampelmann, Senz, Nerdalize en Bolt Mobility (die met AppScooter de grootste equity crowdfundingronde ooit in Nederland ophaalde) deden dat al. Stuk voor stuk succesverhalen dus.

YD_Logo-Centered

Twee programma’s

Er worden twee nieuwe programma’s door de incubator gelanceerd. In het LaunchLab gaat het om het valideren van een businessmodel. Oftewel; is jouw idee van technische innovatie echt in staat om uit te groeien tot een winstgevend bedrijf? Het programma duurt nog geen drie maanden, dus het tempo zal hoog zijn.  In het meer traditionele Incubation Programme van zes maanden ligt de focus op het naar de markt brengen van een technologie, product of dienst. Het doel is ambitieus: zo snel mogelijk groeien naar een omzet van 1 miljoen euro.

Interesse? Een nieuwe lichting ondernemers kan zich deze week nog aanmelden.

Leave a Reply

*