Zo ziet Amsterdams nieuwste co-workingspace eruit

Zo ziet Amsterdams nieuwste co-workingspace eruit

This article will take you 1 minute(s) to read

Nederland is een nieuwe co-workingspace rijker. Sinds november heeft WeWork aan de Weteringschans in Amsterdam zijn tweede filiaal. Met 1000 werkplekken verviervoudigd het Amerikaanse WeWork hiermee zijn aantal werkplekken in de hoofdstad, sinds hun komst in april dit jaar. Zo zit WeWork Metropool er uit.

Kringloopstoeltjes

Co-workingspaces moeten tegenwoordig meer bieden dan een bureautje met internet ergens in het centrum van de stad. Zoals op de foto’s is te zien, is Metropool een strak gestylede werkomgeving, met de juiste kringloopstoeltjes en teruggewonnen materialen, gecombineerd met moderne faciliteiten. De ruimte is 24 uur per dag open voor leden en biedt allerlei ruimtes om informeel te netwerken met andere ondernemers.

Metropool3WeWorkMetropool1 wwork-metropool-bar Metropool4 Metropool2

Amsterdam barst van de co-workingspaces

WeWork dringt zich daarmee nadrukkelijk naar voren in de steeds drukker wordende markt van co-workingspaces. In het centrum van Amsterdam is inmiddels ruime keuze van flexibele werkplekken voor ZZP-ers of startups zonder vast kantoor. Naast Metropool bieden StartupOrgy en B.Amsterdam ruimtes in de stad en binnenkort opent, ook bij de Munt, TheNextWeb samen met Google zijn co-workingspace met de mysterieuze naam ‘X’. Die komen nog bovenop het aanbod van co-workingspaces als HUB Amsterdam, Boven de Balie en SPACES.

WeWork over heel de wereld

De laatste toevoeging van WeWork biedt 1000 werkplekken, een bureau is te huren vanaf €190 per maand, of vanaf €235 als je een bureau alleen voor jezelf wilt hebben. Leden kunnen bureau’s en ruimtes reserveren in elk filiaal in de hele wereld. Op dit moment hebben de 40.000 leden daarmee de keuze uit 57 kantoorpanden in 18 steden verdeeld over de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Israël en Nederland.

Leave a Reply

*