Sponsor gezocht: stuur Silicon Canals naar Web Summit!

Sponsor gezocht: stuur Silicon Canals naar Web Summit!

This article will take you 1 minute(s) to read

Weleens bij Web Summit in Dublin, Ierland geweest? Deze startup conference van Paddy Cosgrave is met zo’n 10.000 bezoekers enorm uit zijn jasje gegroeid. Vorig jaar waren er al een paar honderd Nederlanders aanwezig, waarvan een aantal zelfs een stand had of mee mocht doen met Pitch. Ook dit jaar hebben we al begrepen dat vele Nederlandse startups een Aer Lingus boeken (10% korting tot 10 oktober via de code WEBSUM14) en de oversteek naar Ierland wagen.

Web Summit coveren

Met Silicon Canals willen wij daarbij zijn om de ditjes en datjes rondom de Nederlandse startups die meedoen aan Web Summit’s Pitch en Alpha te coveren. Adine Rooyackers, onze goede vriendin en bovenal ongelooflijk goede blogger, zal deze zware taak met haar perspas op zich nemen. In het Engels, haar ‘beste’ taal. Dat wordt een pittige klus, gezien de 600 feesten en pub crawls die tijdens het event plaatsvinden.

adine rooyackers

Op zoek naar een hoofdsponsor

Om haar trip te bekostigen, zijn wij nu op zoek naar een hoofdsponsor voor deze trip. Wat verwachten wij van een sponsor? Voorliefde van startups, en genoeg geld om Adine’s vlucht en uren te betalen. Als tegenprestatie wordt onze sponsor uitdrukkelijk genoemd en bedankt in elke blogpost. Onze ambitie is om 6 tot 8 goede artikelen te plaatsen, voor, tijdens en na het event. Wie zijn of haar bedrijf graag onder de aandacht brengt onder een ((inter)nationale) crowd van startups, is de Web Summit de ideale gelegenheid.

Voor meer informatie, neem contact op via [email protected].

Leave a Reply

*