Europese finale Global Mobile Challenge volgend jaar in Eindhoven

Europese finale Global Mobile Challenge volgend jaar in Eindhoven

This article will take you 1 minute(s) to read

Goed nieuws voor Eindhoven: op 29 januari volgend jaar organiseert de High Tech Campus Eindhoven de Europese finales van de Global Mobile Challenge. Landelijke finalisten uit heel Europa zullen op kosten van de organisatie naar Eindhoven worden gevlogen – de Nederlanders mogen hun treinkaartje bij de organisatie declareren.

Barcelona!

De winnaar van de Europese finales morgen meedoen aan de wereldfinales die worden georganiseerd door 4 Years From Now, een groot technologie-evenement dat volgend jaar februari plaatsvindt tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. Bezoekersaantallen zijn met bijna honderdduizend mensen indrukwekkend – het zijn de grootste bezoekersaantallen voor een evenement dat zich richt op de mobiele (app)industrie.

Belangrijk

We zouden je kunnen uitleggen hoe belangrijk het als (Nederlandse) startup die bezig is in de mobiele industrie kan zijn om aanwezig te zijn in Barcelona (het grote netwerk van investeerders, bedrijven en andere startups), maar dat kunnen de deelnemers en bezoekers veel beter doen:

Eindhoven?

De reden voor Eindhoven komt niet geheel uit de lucht vallen. Dit jaar organiseerde de High Tech Campus voor de vierde keer het Internet of Things event, een conferentie die meer dan vierhonderd internationale sprekers, gedelegeerden en sponsoren aantrok, en een kansrijke omgeving voor startups bood. Aangezien mobiele apps steeds vaker gebruikt worden om sensoren en apparaten binnen en buiten huis te bedienen, was het voor de organisatie van de MWC een logische optelsom om de campus te vragen om de Europese finales voor de GMC in Eindhoven te organiseren.

Inschrijven

Dus: actief in de mobiele industrie, overtuigt van jezelf en zin in een weekendje Barcelona? Registreer je dan snel tussen het schranzen van kerstmaaltijden door (lees: voor 30 december).

Leave a Reply

*