Vijf solide redenen om Tech Startup Day te bezoeken

Vijf solide redenen om Tech Startup Day te bezoeken

This article will take you 1 minute(s) to read

Tech Startup Day is het belangrijkste startup event van België. Honderden lokale en internationale founders, student-ondernemers, investeerders, journalisten en startup lovers komen elk jaar samen in Brussel. Het programma biedt een eclectische line-up van sprekers, hands-on workshops, startup pitches, exhibitors, en een zeer diverse groep van gepassioneerde deelnemers. 

Tech Startup Day bezoeken

Ook dit jaar komen de beste inzichten, startups, game-changers, mentors en investeerders samen in The Egg te Brussel. Dit zijn vijf redenen om Tech Startup Day te bezoeken.

1) Verbeter Jezelf:

Boost je creativiteit en innovatief vermogen dankzij de inspiratie en interactie met tientallen experten in relevante topics als het pas naar succes, fast growth, potentiële exit funding & meer. Laat je inspireren en leer de knepen van het vak dankzij de ervaringen van anderen!

2) Ongeziene Netwerking Mogelijkheden:

Meer dan 100 inveerders en coaches onder de aanwezigen betekent een rijkdom aan expertise voor jouw business. En wie weet? Eén van onze deelnemers kan jouw toekomstige cofounder, werkemer, business partner of zelfs investeerder zijn.

3) Workshops:

De workshops bieden tools, mentoring en peer feedback om specifieke problemen te helpen oplossen en essentiële business componenten te helpen ontwikkelen. De grote tracks behandelen ondermeer key topics als “From Idea to Startup”, “Scaling Up”, “Funding” en “Corporate Innovation”. Deze workshops bieden vooral waardevolle getuigenissen van ondernemers die hun ervaringen komen delen met het publiek.

4) Startup Pitches:

Founders krijgen de kans hun startup te pitchen voor potentiële CTO’s en CEO’s in het publiek. Wij zorgen voor een hongerige zaal van tech geeks dan wel business profielen, klaar voor de spring in een (nieuwe) startup.

5) Event Ticket:

Dit evenement is gratis maar de plaatsen zijn beperkt. The clock is ticking, zorg ervoor dat je snel je zitje bemachtigt!

Leave a Reply

*